Stuur een bericht

Vrouwenpolder

Aan de rand van Walcheren, aan de kant van Noord-Beveland, ligt Vrouwenpolder. Vrouwenpolder is een klein, knus dorpje in een omgeving vol natuur. Een rustige locatie en daarom de perfecte bestemming voor wie wilt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Uniek is het brede strand 'Breezand', waar ongestoord en veilig gezwommen kan worden. Het dorp ligt ook aan het Veerse Meer, waar u naast zwemmen ook kunt surfen én zeilen!

Onze vakantiehuizen in Vrouwenpolder

Natuurgebied Oranjezon

Over natuur gesproken, Vrouwenpolder ligt direct aan één van de mooiste natuurgebieden van Walcheren: Natuurgebied Oranjezon. Oranjezon is een grote vlakte van verschillende soorten natuur landschappen, wat het een belangrijk leefgebied maakt voor dier- en plantsoorten. Met een beetje geluk komt u een damhert, ree of konikpaard tegen. Maak een lange wandeling door de duinen, slenter over het strand of volg de paden door het bos.

Deltapark Neeltje Jans

Hét themapark van Zeeland, dan kunnen we het maar over één park hebben, namelijk Neeltje Jans. Of u nu met of zonder kinderen op vakantie bent, een bezoek aan het deltapark is leuk voor iedereen. Ga mee met de rondvaart, leer meer over de onderwaterwereld in het Bluereef Aquarium en aanschouw de stormvloedkering tijdens een rondleiding. Het is zelfs mogelijk om te zwemmen met tropische haaien, in het grootste aquarium van Zeeland. Gaaf!