Stuur een bericht

Domburg

Deze populaire kustplaats beschikt over een breed scala aan voorzieningen die u wellicht niet had verwacht. Zo kunt u er verrassend leuk winkelen. De internationale ketens zijn niet geïnteresseerd in het gemoedelijke centrum van Domburg, waardoor er nog veel winkeltjes aanwezig zijn die nog een eigen karakter hebben en een uniek assortiment bieden. Net buiten het gezellige centrum is een unieke golfbaan gevestigd, welke uitzicht biedt op de zee en de rijkelijk begroeide duinen. Een leuke golfervaring aan de kust!

Onze vakantiehuizen in Domburg

Wandelen en fietsen rondom Domburg

Wie ambitie heeft om een lange wandeling te maken, kunnen hun hart ophalen. Een retourtje te voet naar Westkapelle bedraagt ongeveer 7 kilometer. In Westkapelle kunt u zich uitstekend vermaken, waardoor u met dit dagje uit een flink aantal uurtjes zoet bent. Er zijn meer dan genoeg restaurants aanwezig, waar u de dag goed kunt afsluiten voordat u weer terugkeert naar uw vakantiehuis in Domburg.

Heeft u te voet voldoende van het strand gezien? Ga dan ook eens op de fiets op pad! Rondom Domburg zijn talloze verharde fietspaden aanwezig, waar u heerlijk ontspannen kunt fietsen. De routes leiden u langs de grote landgoederen, waar de bossen al honderden jaren hun gang kunnen gaan en door glooiende duinen en dijken die door het landschap kronkelen. Onderweg doorkruist u kleine dorpjes, waar u even kunt pauzeren met een bakje koffie, zoals Oostkapelle of Vrouwenpolder wanneer u richting Burgh-Haamstede fietst.

Surfen in Domburg

Behoort u tot de groep sportievelingen? Surfen is toegestaan, dus stap op uw surfplank en voel de golven onder uw board! Domburg is gezegend met een fijne ligging voor surfers. De Domburgse kust vangt, vergeleken met andere stranden in de omgeving, veel golven die relatief hoog zijn. Bent u nog niet zo handig op de plank, maar wilt u het wel graag leren? Dan kunt u bij Sportshop Domburg terecht voor surflessen.

Vrijetijdscentrum De Parel

Vakantie in Domburg met het de hele familie? Breng een bezoek aan zwemparadijs De Parel. De plek waar kinderen dol op zijn! Ideaal wanneer het buiten regent of koud is, maar u toch even uw vakantiehuis wilt verlaten. De volwassenen kunnen heerlijk ontspannen in het saunalandschap of genieten van een wellness behandeling.

Kortom, een vakantie vieren in Domburg is puur genieten. Na uw vakantie komt u weer volledig uitgerust en met een brede glimlach thuis. Ontdek ons aanbod aan vakantiehuizen, villa’s, studio’s en appartementen in Domburg en boek een zorgeloze vakantie.