Stuur een bericht

Oostkapelle

Strandvakantie in Zeeland? Oostkapelle is de perfecte vakantiebestemming. Omringd door leuke dorpen, maar het Oostkapelle heeft zelf ook genoeg te zien en te doen. Voldoende wandelgebieden, zoals Natuurgebied de Manteling, gezellige horecagelegenheden en niet te vergeten een fantastisch zandstrand.

Onze vakantiehuizen in Oostkapelle

Strand van Oostkapelle

Het strand van Oostkapelle is meerdere malen uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland. Niet alleen dat, al vele jaren op een rij ontvangt het strand de Blauwe Vlag voor internationale milieuonderscheiding. Dit houdt in dat Oostkapelle heeft aangetoond een schoon en veilig strand te hebben. Het strand is goed bereikbaar, beschikt over voldoende parkeergelegenheid en heeft uitstekend zwemwater.

Met uw hond op vakantie? Vrijvakantiehuis biedt ook vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. Hoe fijn is het dat Oostkapelle beschikt over een hondenstrand! Het strand heeft een lengte van 2 kilometer en ligt tussen Domburg en Oostkapelle, ter hoogte van Strandpaviljoen Berkenbosch.

Restaurants in Oostkapelle

Wie houdt er nou niet van lekker eten? Oostkapelle heeft een ruim aanbod aan restaurants waar u heerlijk kunt eten. Voor een lekker gebakje of zelfs een uitgebreide high-tea bent u bij Het Kaslokaal aan het juiste adres. De voormalige tuinderskas is omgetoverd tot sfeervolle theetuin, waar groentes en fruit worden gekweekt. Hier geniet u van verse, seizoensgebonden producten. Verse pizza’s, romige pasta’s en smakelijke wijnen, bij Pizzeria La Vita Bella kunt u Italiaans genieten. In dit knusse restaurant aan de Dorpsstraat kunt u terecht voor een snelle hap, maar ook is dit de perfecte plek voor een avondvullend diner. Restaurant Anno Nu is ook een fijne plek voor een lekkere maaltijd. In de zomer zit u op het ruime terras heerlijk in de zon.