Stuur een bericht

Vlissingen

Vakantie aan de Zeeuwse kust, maar toch de gezelligheid van een wat grotere stad ervaren? In Vlissingen combineer je het strandleven met het stadsleven. De perfecte vakantiebestemming met de ligging direct aan de kust, een leuk stadscentrum en fantastische boulevard is de stad erg populair onder toeristen.

Onze vakantiehuizen in Vlissingen

Restaurants in Vlissingen

Vlissingen zit vol met restaurants waar u kunt culinair kunt genieten. Haal een verrukkelijk Belgisch broodje bij ‘t Smoske, om deze vervolgens op te smullen op het strand. Geniet bij mooi weer op het fijne terras van Brasserie BLVD aan de boulevard. Drink een koud biertje met de voeten in het zand bij strandpaviljoen Pier 7. Houdt u van luxe dineren? Dan kunt u terecht bij De Gevangentoren. Een voormalige stadsgevangenis, met een prachtig uitzicht over de Westerschelde. Romantisch genieten op een unieke locatie!

Boulevard de Ruyter

Boulevard de Ruyter is de langste boulevard van Nederland en dé hotspot van Vlissingen. Vol met horecagelegenheden waar u direct uitzicht hebt over het strand en de Westerschelde. De perfecte plek voor een stranddagje met (of zonder) de kinderen.

De Zonnetrein

Ontdek de stad vanuit de Zonnetrein! De moderne solar trein is de ideale manier om de stad te bezichtigen. In het voor-, hoog- en naseizoen rijdt de trein zeven dagen per week. Ook voor stadswandelingen kunt u hier terecht. Luister naar verhalen over de geschiedenis en het heden van de stad. Kom erachter waar Michiel de Ruyter woonde en ontdek hoe hoog het water steeg tijdens de overstroming in 1953. Een leuke, leerzame manier om de stad te beleven.